Fysio - cross

"Fysio - cross"

Fysioterapeutisk træning med Nanna

Onsdage kl. 18 – 19

I vinterhalvåret træner vi i salen. Fysio – cross er funktionel træning med fokus på stabilitet, styrke og på at få pulsen op. Der trænes med egen kropsvægt, elastikker og enkelte træningsredskaber. 

Som udgangspunkt skal du som deltager ikke have akutte skader og uden alvorlige gener i ryg og knæ, det kræver dog ikke at du (endnu) er i god form. Alle øvelser kan niveau opdeles så alle kan få en god oplevelse.  

I sommerhalvåret træner vi udendørs i naturen ved Søbadet i Middelfart.

8 ugers træning, med mulighed for individuel konsultation – løbende optag på holdet! 

Nanna er uddannet fysioterapeut og har bred træningserfaring blandt andet har hun tidligere været instruktør på Fysio-Bootcamp som er et udendørs træningskoncept.

Holdet er for dig som trænger til at komme i gang eller vedligeholde din træning. Har du tidligere skade eller forbehold er det muligt at få en personlig konsultation med Nanna som derefter kan tilrettelægge og tage særlige hensyn til dine behov og målsætninger.

 

Forløbet koster 700 kroner og indeholder 8 ugers træning som købes som et klippekort.

 

Ønskes der individuel konsultation tillægges dette prisen. Book tid til en plads på holdet og tag en ven med, ved at kontakte klinikken her!

Medbring: drikkedunk og eventuelt liggeunderlag.

 

Vi har oplevet at flere vil fortsætte på holdet, da vil der kunne købes opfølgende klip til yderligere 8 ugers a 85 kroner pr gang.

Træningen foregår uden henvisning fra lægen og er ikke tilskudsberettiget fra sygesikringen.