Naturfitness Middelfart

Naturfitness Middelfart

Vi har i 2021 indgået samarbejde med Middelfart Naturfitness. Træning i naturen med naturens egne redskaber med fokus på krop og sind, i frisk luft og plads til at holde god afstand.

Samarbejdet betyder at vi er koblet på holdet til akut skade vurdering og screening hvis der er problemstillinger som afholder nogle i at deltage. Vi har planer om at udvide og finde på spændende tiltag sammen med den dygtige Gitte Vase – så hold øje med Facebook og hjemmesiden for informationer herom. 

Naturfitness Middelfart – træning i Danmarks smukkeste natur

Naturfitness Middelfart er funktionel udendørs træning for alle I Danmarks smukkeste omgivelser omkring Middelfart. Naturfitness Middelfart er træning i og med naturen, med naturens egne redskaber. Der ligges vægt på at få pulsen op, styrket musklerne og øge livskvaliteten gennem oplevelsen af at være en del af naturen. Gitte Vase er uddannet sygeplejerske, med speciale i psykiatri og kender til fordelene ved at træne i naturen hvor sindet beriges af omgivelserne imens pulsen er oppe.

Træningen slås op som begivenheder på Facebook og der meldes til ved at trykke “deltag” eller sende en besked. Betaling sker ved fremmøde på mobilepay.

Alt du skal gøre er at trykke deltag og møde op til en skøn sundhedsfremmende naturoplevelse!