Aktive ældre trives bedre!

Deltag i holdtræning på Middelfart Fysioterapi

Aktive ældre trives bedre

Aktive ældre trives generelt bedre end ældre, der ikke dyrker sport og motion. Det viser et notat fra Idrættens Analyseinstitut.
Godt fysisk helbred og god form og fællesskab er de faktorer, der typisk motiverer de ældre borgere mest i forhold til motion. Mange har undgået at træne i de sidste mange måneder, men det viser sig at det er en fordel at være i god form for såvel for dem som har været smittet med corona og som forebyggelse hvis det skulle ske. Derfor er det vigtigt, at holde sig fysisk aktiv så kroppen er mere modstandsdygtig overfor sygdom og inaktivitet.

Er du ikke kommet igang i motionscentret eller i foreningslivet, så kom og træn på vores hold, hvor vi både får sved på panden og smil på læben. Vores instruktører er fysioterapeuter og de vil naturligvis tage hensyn til hver enkelt deltager, så du kan være tryg og samtidig få fuld effekt af din træning. Der er god stemning på holdene og en hyggelig stemning blandt deltagerne. Læs mere om vores holdtilbud her, er der noget du har spørgsmål til er du altid velkommen til at ringe til klinikken og spørge.

Vi tilbyder træning på hold i vores trænings maskiner, hvor en fysioterapeut justerer og sikrer at træningen er mest hensigtsmæssig for den enkelte. Dette gælder også for de som har brug for ekstra supervision grundet tidligere skader, kroniske smerter eller kognitive problematikker. Læs lidt mere herom her.

Vi er klar til at rådgive og fortælle mere om holdtræning i vores træningssal og maskinrum. Og vil du læse mere om forskningen og generelt om træning for ældre så kan du gøre det via dette link: Rapport om ældre motion.

Andre nyheder: