Efterfødselstræing

Efterfødselstræning øvelser

Freja B. Poulsen har efter sin anden barsel været på kursus og er opdateret med nyeste viden indenfor efterfødselstræning og babytummel.

Derfor kan vi nu tilbyde rådgivning, individuel behandling og holdtræning til dig som er gravid, lige har født og for dig og baby.

Graviditet og fødsel har stor effekt på kroppen. Belastningen fra forandring af kroppens tyngdepunkt påvirker muskulatur og led. Efter fødslen opleves øget tyngde fra barmen og ny belastning fra at bære baby. Dine mavemuskler er måske blevet delte og her kan vurdering af omfanget, rådgivning og instruktion i hensigtsmæssige øvelser for mavens muskulatur have stor effekt.

Efter en samtale og undersøgelse vil øvelserne tilrettelægges så de er mest optimale for dig og du vil kunne få suppleret holdtræningen med individuelle hjemmeøvelser.

Baby er velkommen – kom og vær aktiv sammen med din veninde eller din mødregruppe. 

Massage under og efter graviditet

Graviditet og tiden med baby kan give ømme ryg, nakke- og skuldermuskler. Nogle gange kan gode råd om holdning, bærestilling og fokus siddestilling ved amning, være med til at aflaste din ryg, nakke og skuldre. 

Vi tilbyder også behandling og massage for smerter og ømme muskler gennem hele graviditeten og har en særlig pude så du kan ligge på maven, hvilket er en SKØN oplevelse når maven begynder at fylde. Læs mere her.

IMG 9817 copy2
Freja B. Poulsen

“Min interesse for efterfødselstræning og babytummel kom i forbindelse med at jeg selv blev mor. Efter min anden graviditet skulle kroppen i form igen og jeg mærkede tydeligt forskel på første og anden graviditet. Derfor valgte jeg at tage kursus i efterfødselstræning så jeg med min erfaring og faglige viden, kunne hjælpe andre i samme situation.  

Efter begge graviditeter har jeg gået til spædbarnsmotorik med mine egne børn og det vagte en interesse i mig omkring træningen af børn. Begge kurser har jeg taget hos Lene Raadkjær Jørgensen som blandt andet har specialiseret sig i sanseintegration af børn.”

Gynækologisk fysioterapi efter fødslen

Hvis du oplever komplikationer, smerter eller har problemer med at holde på vandet har vi vores erfarne gynækologiske fysioterapeut som kan hjælpe med at udspænde muskulatur og til at afspænde bækkenbunden som har stor effekt for mange. Dette gælder også hvis du har haft en kompliceret fødsel eller kejsersnit og lider af de gener som følger med. 

Maria Vestergaard kan med sit særlige speciale afhjælpe mange af komplikationerne efter fødsler som supplement til træningen.

Om efterfødselstræning på hold

Babytummel Middelfart Fysioterapi

Vil du have kroppen igen efter fødslen?

Så kom til genoptræning hos Middelfart fysioterapi og få styrken tilbage i din krop.

Hvornår kan jeg starte?

Hvis du har haft en ukompliceret fødsel, kan du starte når du føler dig klar. Hvis du har haft en kompliceret fødsel eller født med kejsersnit anbefales det at du får grønt lys fra din læge om at træne.

Hvad får jeg?

En individuel samtale og undersøgelse inden forløbets start. 
Graviditet, og ikke mindst fødsel kan være en hård belastning for kroppen. Træningen som henvender sig til dig, der ønsker at genopbygge kroppens styrke efter graviditet og fødsel.

Ved særlige komplikationer har vi tilknyttet en gynækologisk fysioterapeut til klinikken, som vi har mulighed for at sparre og rådføre med.

Træningen foregår i 8 ugers forløb mandage fra kl. 12 – 13

Pris: individuel fysioterapeutisk undersøgelse og konsultation + 8 ugers træning 1100 kroner.

Info: baby er selvfølgelig velkommen på holdet. Der plads til barnevognen ude ved trappen op til træningssalen.

Kontakt klinikken for information og tilmelding til næste hold.