Andre tilskud

Andre tilskud

Helbredstillæg

Almindeligt helbredstillæg kan dække en del af de udgifter, du har til fysioterapi når du har en henvisning fra lægen. Helbredstillæggets størrelse afhænger af din personlige tillægsprocent og kan dække op til 85 pct. af dine egne udgifter. Du kan yderligere søge om et personligt tillæg til at dække den del af udgiften, du selv skal betale. Du kan læse mere på www.borger.dk under helbredstillæg

Tilskud til genoptræning Der er mulighed for genoptræning på klinikken, hvor vores kompetente fysioterapeuter med speciale indenfor efterbehandling og genoptræning kan varetage de fleste problemstillinger. Priserne kan ses i skemaet ovenfor. Der vil være egenbetaling hvis ikke der er tilknyttet en forsikring. Der kan ydes tilskud fra sygesikringen ”danmark” til egenbetalingerne. Ved ”Frit-valg genoptræning” gælder særlige vilkår.

Tilskud fra sundheds- og ulykkesforsikringer

Vi samarbejder og afregner med de fleste forsikringsselskaber, se listen herunder. Har du tvivl eller spørgsmål, må du endeligt kontakte klinikken, så skal vi rådgive dig vedrørende dine muligheder. Booker du tid via behandlerbooking skal du huske et lagen, det oplyses ikke automatisk via bookingsiden.

Husk ved første konsultation, at sikre dig, at der er sendt en mail med godkendelse fra dit forsikringsselskab eller medbring i papirform.

Udpluk af samarbejdspartnere: