Behandling

Fysioterapi behandling hos Middelfart Fysioterapi

Vi undersøger og behandler stort set alle former for smertetilstande og funktionsnedsættelser, både akutte og kroniske. Hvis der er et område eller en skade som du er usikker på om vi kan behandle, er du velkommen til at kontakte klinikken.

Eksempler på behandlinger:

Fysioterapi konsultation, priser, behandling og henvisning

Ved første konsultationen foretages en grundig undersøgelse og fysioterapeutisk vurdering på diagnosen. Herefter opstilles en behandlingsplan, som udarbejdes i samarbejde med din fysioterapeut. Behandlingen kan således spænde vidt over træning, udspænding, mobilisering, øvelser, manuel behandling, massage, information og vejledning.

Prisen for fysioterapi afhænger af en række forskellige faktorer, herunder hvilke fysioterapeutiske ydelser (behandlingsformer) du har behov for, antallet af behandlinger, dine egne forhold (fx sundhedsforsikring eller lægehenvisning), samt dine prioriteter.

Vi ser stor variation af patienter på klinikken og du kan modtage behandling med og uden fysioterapi henvisning hos os. Kommer du uden henvisning betaler du selv fuldt beløb for behandlingerne, er du medlem af sygesikringen Danmark, dækkes cirka 39,3% af udgiften. Patienter med særlige kroniske lidelser kan efter nærmere fastlagte regler få vederlagsfri træning og behandling.

Har du har en henvisning, er den oftest sendt elektronisk, hvis ikke, skal du medbringe den og dit sygesikringskort ved den første konsultation. Sygesikringskortet skal registreres ved ankomst, da det gælder som elektronisk underskrift til det offentlige.