Personlig træning

Personlig Træning på Middelfart Fysioterapi

På Middelfart Fysioterapi kan vores fysioterapeuter hjælpe dig med dine målsætninger for et sundere, stærkere og mere aktivt liv.

Den personlige træning er et tilbud til alle om du har en kronisk diagnose eller slet ikke har skavanker, men gerne vil støttes til at komme i gang, forbedre eller progrediere din træning. Vil du gerne styrketræne eller konditionstræne -løb under kvalificeret vejledning. Tilbyder vi personlig træning med en fysioterapeut i vores træningsfaciliteter. Træningen foregår uden henvising fra lægen og kan tilkøbes af alle som ønsker superviseret træning ud fra de ønsker og behov.

Personlig træning kan være en fantastisk måde at nå dine træningsmål på en effektiv og sikker måde. Med en personlig træner får du et skræddersyet træningsprogram, der passer til dine individuelle behov og mål – uanset om dit mål er at opbygge muskelmasse, en sundere livsstil eller vægttab.

Den personlige træning kan eventuelt kombineres med kostrådgivning ved vores UMAHRO uddannede sundhedskonsulent Morten K. Schrader, som tilbyder vejning på ScanFit kropsscanner og kan sammensætte en kost og træningsplan. Morten kan ligeledes tilbyde desuden personligt udarbejdet løbe program.  

Personlig træning

En personlig træner sørger for at du får den bedst mulige opstart. Hvad drømmer du om, og hvad vil du gøre for at nå derhen? Vil du tabe dig, blive stærkere eller ’blot’ få mere energi i hverdagen? En personlig træner laver en plan i samarbejde med dig og sammen klarer I vejen fra start til mål.

Vælger du en fysioterapeut som din personlige træner, kan denne desuden tage højde for eventuelle nuværende eller tidligere skader – samtidig med at du træner hen mod netop dit mål!

Om personlig træning

Er dit store ønske at forbedre din sundhed?

Du ønsker at få bedre sundhedsvaner, at blive slankere, stærkere eller mere udholdende, men du  føler måske at det er uoverskueligt og at du har svært ved at ændre på dårlige vaner. 

Fysioterapeuter har stor erfaring inden for træning, skadesforebyggelse og styrketræning og kan i samarbejde med dig skabe resultater og hjælpe med at motivere til at komme i gang og vedligeholde din plan.

Vi er alle forskellige, og måden hvorfor dette er et tilbud til dig som via en individuel indledende konsultation kan lave netop det program som passer til dig.

Et godt råd er, at ændre de gamle vaner i et tempo, som du er klar og motiveret til. Personlig træning ved Middelfart Fysioterapi i Middelfart kan via vanebaseret coaching lære dig at kende og hjælper dig derudfra med at skabe nye gode vaner. 

Kontakt klinikken hvis du har spørgsmål på 64.41.02.73 eller send en mail på info@middelfartfysioterapi.dk