Fysioterapeutisk behandling af baby. børn og unge

Middelfart fysioterapi tilbyder behandling af baby, børn og unge

Vi har på Middelfart Fysioterapi uddannede og specialiserede fysioterapeuter indenfor behandling, test, motorisk udredning og træning af baby, børn og unge. Vi har sat særligt fokus på målgruppen for at kunne tilbyde den bedste hjælp og rådgivning til alle barndommens faser.

Allerede før baby kommer til verden har vi udvidet med superviseret graviditetstræning til mor, da forskning og erfaring viser at god fysisk form kan være af stor betydning for en god graviditet og endda have fordele for fødsel og restituering efterfølgende.

Finder man det svært at komme igang, eller ønsker man vejledning og rådgivning tilbyder vi også efterfødselstræning ved en særligt uddannet fysioterapeut der er opdateret på nyeste viden.

Vi tilbyder Babyterapi – Behandling af baby – som er en skånsom behandling kaldet Kranio-sacral-terapi som kan hjælpe alle babyer  selv de allermindste med forskellige problematikker som mave- og søvnproblemer.

Kraniosakralterapi har mange fordele og bruges også til ældre børn og unge for at finde ro og skabe balance i kroppen. Vi kan teste, identificere og yde specialiseret rådgivning omkring motoriske problemer særligt for børn fra 0-3 år ud fra standardiserede skalaer og sammensætte den bedste træning efter barnet individuelle behov. Fra 3 år og fremefter kan vi hjælpe med grovmotorisk bevægelser og være med til at styrke barnets fysiske selvtillid. Yderligere har vi erfaring med træning for større børn og unge med ADD / ADHD med koncentrationsbesvær og andre problematikker relateret dertil.

Det er vores formål med vores nye fokus – at kunne tilbyde kvalificeret fysioterapi til alle fra fødsel til sidste del af livet og på klinikken have ekspertise og erfaring til at behandle, træne og skabe livskvalitet for vore patienter gennem alle livsfaser.