Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Sponsoratale med MG&BK behandlign og forebyggelse af skader i fodbold
v2

Middelfart fysioterapi og MG&BK - forebyggelse og screening

Middelfart fysioterapi indgik i efteråret 2022 et spændende samarbejde med Middelfart Gymnastik og Boldklub. Visionen er at styrke det lokale samarbejde mellem fysioterapi og sportsklubber og med vores faglighed hjælp med at forebygge og screene for skader.

Klubbens formål er at fremme interessen for og udvikle færdigheder i en gymnastikafdeling og i en fodboldafdeling, for alle kan være med. I 2014 blev sen semiprofessionelle afdeling Middelfart Boldklub etableret, afdelingen spiller 2. division og har en erklæret ambition om at spille sig op i 1. division.

Vores dygtige fysioterapeut Kasper Riis Hansen er ansvarlig for opgaven, hvor spillere med gener eller behov for specialiseret viden kan komme til screening med fokus på forebyggelse og skadesbehandling.

Kasper har erfaring har erfaring fra Vejle boldklub hvor han var tilknyttet eliteafdelingen som behandler. Kasper har taget kurser i Idrætsfysioterapi og har flere års erfaring med sportsskader og forebyggelse. 

Han vil bruge hans erfaring med træning og behandling af idrætsrelaterede skader og i tæt samarbejde med trænerstaben være med til at forebygge og undgå langvarige skadesperioder.

Vi glæder os til et spændende samarbejde!  

KASP 1
Kasper Riis Hansen

Middelfart fysioterapi og Middelfart volleyliga MVK

Samarbejdet mellem Middelfart Fysioterapi og Middelfart volleyliga har to forskellige tilgange. Vi har også her vores erfarne fysioterapeut Kasper Riis Hansen på bænken hvor han står for skadesbehandling og forebyggende træning. Men også på banen repræsenterer Jonas Enemark Petersen med vores logo på ryggen, klar til at kæmpe for lokale klub. 

Kasper er på sidelinjen ved de store kampe og behandler og forebygger gennem øvelsesterapi og behandling skader. 

v3
Middelfart volleyklub 2021