Graviditetstræning

Graviditets træning - en stærk fordel for dig som gravid

Må jeg træne når jeg er gravid ?

Når du er gravid må du gerne træne og du har samme sundhedseffekter af træning som hvis du ikke var gravid.

Det er imidlertid ikke alle, der kan træne som før, de blev gravide og her kan råd og vejledning fra en erfaren fysioterapeut være med til at guide dig på rette vej, så du kan blive ved med at træne på et niveau, som din krop kan være med til.

Freja B. Poulsen opstarter fra november 2023 holdtræning for dig som er gravid og ønsker at være stærk og i god form gennem din graviditet.

Middelfart fysioterapi har både tilbud om holdtræning til gravide og individuel træning, hvis man ønsker at selvtræne eller få målrettet rådgivning ud fra individuelle behov.

IMG 9817 copy2
Freja B. Poulsen

Graviditetstræning Middelfart Fysioterapi 

“Efter to graviditeter har jeg selv mærket på egen krop hvor vigtigt det er at holde sig i fysisk form, og din krop vil især takke dig for det efter fødslen”.

Freja B. Poulsen

Derfor har jeg samlet erfaring og kan tilbyde superviseret holdtræning, så du kan holde dig aktiv under din graviditet. Træningen vil bestå af funktionel træning med fokus på styrke og stabilitet af hele kroppen.

Du kan starte lige når du har lyst.  Der er ingen begrænsninger for hvor tidlig eller sent du må gå i gang hvis du ingen komplikationer har.

Du får træning som er tilpasset til dig. Der vil være fokus på styrke af bækkenet, lænd og hofte.

Holdtræning på Middelfart Fysioterapi

Torsdage fra 16:30-17:30

Pris for 6 ugers træning 650 kr.

* Har du større børn må de gerne komme med.

Holdtræning for gravide

Oprethold en stærk og sund krop under graviditeten.
Pris 650 kr
Tilmelding

Tilmelding til Graviditetstræning 

Kom i gang med Graviditetstræning. Find dit hold i listen og tilmeld dig.

Om fysioterapi, graviditetstræning og fysisk aktivitet under graviditet

Graviditetstræning Middelfart fysioterapi
Billede af gravid mave med tvillinger - graviditetstræning for alle på Middelfart fysioterapi

Det er hensigtsmæssigt for både for dit barn og dig, at du holder dig i god fysisk form og dyrker motion under graviditeten. Fysioterapi, behandling, træning eller massage kan hjælpe dig til at håndtere de kropslige forandringer og eventuelle gener forbundet med din graviditet. Det kan være alt fra lindring af smerter, specifik træning og behandling af forskellige ubehag, men kan også være ren velvære for en belastet krop.

Det er under graviditeten vigtigt at opretholde en stærk og sund krop. Nogen kan sagtens fortsætte den almindelige træning, som de har været vant til. Andre har brug for justering og at træningen i højere grad tilpasses ændringerne i kroppen.

Middelfart Fysioterapi tilbyder holdtræning og supervision ved individuelle træningsforløb til dig under din graviditet.  Graviditetstræning er for dig der ønsker holde dig aktiv, sund og mindske gener igennem hele din graviditet. Forskning viser at kvinder som har trænet bækkenbunden før fødslen genvinder hurtigere funktionen over bækkenmuskulaturen, end kvinder der ikke har trænet.

Træningen varetages af fysioterapeut Freja B. Poulsen som har specialviden indenfor graviditet og efterfødsel og du kan derfor være tryg i gode hænder. Træningen tilpasses individuelt, så alle kan være med uanset om du er i uge 6 eller 36, trænet eller utrænet, kan du træne og blive udfordret i alle faser af din graviditet.

Ved at træne under graviditeten kan du:

Rectus diastase - delte mavemuskler

Under graviditeten er det naturligt at mavemusklerne giver sig, for at give plads til barnet. De samler sig oftest igen over tid efter din graviditet. Delte mavemuskler har med tiden fået flere navne som eksempelvis toblerone-mave, topmave eller rectus diastase. For nogle kan der efter fødslen være behov for superviseret træning for at komme helt i mål med, at musklerne samles igen.

Dette kan ske ved individuel supervision eller ved hjemmetræning efter et træningsprogram – men kan også inkluderes i forbindelse med efterfødselstræning som også tilbydes ved Middelfart Fysioterapi. Læs mere herom HER. 

Kontakt klinikken hvis du har spørgsmål på 64.41.02.73 eller send en mail på info@middelfartfysioterapi.dk