Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage kaldes også fysiologisk massage. ‘Fysiurgisk’ betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd.

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en dybdegående behandlingsform, hvor vi med manuelle massageteknikker arbejder dybt ned i kroppens væv og derigennem opnår maksimal effekt. Fysiurgisk massage kaldes også fysiologisk massage.

’Fysiurgisk’ betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd. Det er den mest almindelige form for massage. Fysiurgisk massage godt til ømme og stressede muskler, der har behov for at blive bearbejdet og løsnet.

Ved fysiurgisk massage øges blodgennemstrømningen i musklerne, kroppens produktion af endorfiner øges, og den dybdegående massage forbedrer muskelvævets evne til at udskille affaldsstoffer. Fysiurgisk massage påvirker desuden kroppens nervesystem positivt, hvormed kroppen afspændes.

Massage på Middelfart Fysioterapi

Priser, behandling og henvisning

Fysiurgisk massage på Middelfart fysioterapi bookes ved Morten K. Schrader som er fysioterapeut, men også uddannet massør. Behandlingen udspringer i den traditionelle fysiurgiske massage, men med den særlige ekspertise som han har med fra sine års erfaring med manuel behandling.  

Bestil tid til fysiurgisk massage ved Morten på telefon 64.41.02.73 eller på mail til info@middelfartfysioterapi.dk

Fysiurgisk massage

Pris
  • 30 min - 300 Kroner
  • 50 min - 550 Kroner

Fysiurgisk massage kræver ikke henvisning fra en læge da der ikke er tilskud fra sygesikringen – dog kan du som medlem af sygesikringen Danmark få dækkes cirka 39,3% af udgiften.