Kontakt / Åbningstider

Kontakt os

Telefontid med sekretær mandag til torsdag 8:30 – 14:00 og fredag 8:30 – 11:30

Telefon: 64410273

Vi har udenfor telefontiden med sekretær tilknyttet en telefonsvarer; læg en besked med dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også kontakte os nedenfor eller skrive en mail på info@middelfartfysioterapi.dk

Til din første konsultation med en fysioterapeut skal du huske:

  • Dit sygesikringskort
  • Et lagen og håndklæde, såfremt du ikke vil købe et engangslagen (det koster 20 kr.).
  • Eventuelle beskrivelser fra røntgen eller scanninger.
  • Skal forsikringen betale for dine behandlinger, må du gerne medbringe forsikringsgodkendelsen.

Klinikken tilbyder behandlinger til patienter både med og uden henvisning. Det betyder, at du kan få behandling hos os uden lægehenvisning, men at du kan få tilskud fra sygesikringen hvis din læge har givet dig en henvisning. Vi afregner med kommunen og også med sundheds- og ulykkesforsikringer. Booker du tid via behandlerbooking skal du huske et lagen, det oplyses ikke automatisk via bookingsiden.

For at få sygesikringstilskud må din henvisning ikke være over to måneder gammel når du starter behandlingen. Henvisningen skal din læge lægge ud på nettet..

AFBUD

Ved afbud uden for sekretærens telefontid kan der lægges besked på telefonsvareren. Husk at angive hvornår du aflyser, dit navn og gerne hvilken behandler du går hos. Afbud skal ske senest kl.18:00 dagen før. Ved for sent afbud eller udeblivelse medfører det et gebyr på 289,89 kroner som udelukkende er patientbetaling uden tilskud fra sygesikringen.

PARKERING: Der er god mulighed for parkering på p-pladsen ved Middelfart Midtpunkt. Der er fem handicapparkeringspladser ved indgangen og handicapvenlig indgang til klinikken.

HUSK at sætte p-skiven, der er gratis parkering i to timer.