Babytummel

Babytummel for dig og baby

Freja B. Poulsen er uddannet og har erfaring med babytummel.

Til træningen vil der være fokus på, at baby lærer at bruge sin krop på det udviklingsstadie, som han/hun befinder sig på og gøre sig gode erfaringer, som kan bruges i den sansemotoriske udvikling. Der vil løbende blive taget temaer op som eksempelvis den gode bærestilling og babys motoriske udvikling gennem hele første leveår.

Derfor kan vi nu tilbyde rådgivning, individuel behandling og holdtræning til dig som er gravid, lige har født og for dig og baby.

Træning med baby er fyldt med fordele, da aktiviteterne er gode for både mor og barn og du inspireres til at lege med din baby hvor du samtidig stimulerer sanser og motorik.

Kom og vær aktiv sammen med din baby, din mødregruppe, fædregruppe bedsteforældre eller en god ven. 

IMG 9817 copy2
Freja B. Poulsen

“Min interesse for at arbejde med gravide, babytummel og efterfødselstræning er kommet efter jeg selv blev mor. 

Efter begge graviditeter har jeg gået til spædbarnsmotorik med mine egne børn og det vakte en interesse i mig omkring træningen af børn. Jeg er uddannet ved  Lene Raadkjær Jørgensen som blandt andet har specialiseret sig i sanseintegration af børn.”

Tilmeld dig Babytummel hold

Motorik og tumlelege der stimulerer dit barns sanser
Pris 650 kr
Tilmelding

Tilmelding til Babytummel hold

Kom i gang med Babytummel træning. Find dit hold i listen og tilmeld dig.

Babytummel 2 - 5 måneder

Kom og være med til træning for sanser og motorik for dig og baby.

På holdet kan du få viden om motorisk udvikling og sansestimulering og inspireres til lege så barnet lærer sin krop bedre at kende og opbygger et godt  fundamentet for en sund grundmotorik.

Vi har hold for babyer i alderen 2 – 5 måneder og 6 – 9 måneder. Det er en sjov, hyggelig og lærerig måde for baby og forælder at være sammen på og med masser af inspiration til tumlelege og øvelser, som er med til at understøtte babys motoriske udvikling via sine sanser. Vi svinger, slår kolbøtter, masserer og leger på store bolde, så alle saner kommer i spil igennem leg.

Kom og skab hyggelige oplevelser sammen med dit barn.

Freja og baby - efterfødselstræning Middelfart Fysioterapi

Babytummel 6 - 9 måneder

BARN 0 3 AaR 1
Motorik og leg for baby fra 6-9 måneder.

Fortsat inspiration til motorik og tumlelege der stimulerer dit barns sanser. På dette hold bygges der videre på den motoriske udvikling og sansestimulering, rotationer og stimulerende træning fra barnet begynder at kravle og nogle begynder at rejse sig.  

Vi udbygger øvelserne med sving og redskaber, så alle sanser kommer i spil igennem leg og bevægelse. Det sociale element bliver inkluderet – kom med og leg med dit barn, sammen med andre børn.

Man behøver ikke at have været på et foregående forløb for at deltage på dette hold.

"Babytummel har været et sjovt og lærerigt forløb, hvor jeg har lært nye måder at lege med mit barn på. Jeg fik redskaber til at udvikle sansemotorikken i trygge hænder hos Freja"

Kontakt klinikken hvis du har spørgsmål.