Sundhedsrådgivning

Sundheds- og kostrådgivning hos Middelfart Fysioterapi

"Sundhed er svær at definere, da man godt kan være syg, men stadig være sund og have det godt.
Sundhed er den livsstil, der for den enkelte person forstærker ens energi til at bevare ens fysiske, mentale funktion."

Vores dygtige fysioterapeut Morten K. Schrader har suppleret sin faglighed med en uddannelse som sundhedsvejleder ved UMAHRO.

Morten K. Schrader vores dygtige fysioterapeut har taget certificering som sundhedsrådgiver ved UMAHRO universe. Han er blevet undervist i fundamentet for sundhed, betydning af kost, rygning, motion, søvn og stress for vægt og kropssammensætning, micro- og makroernæring, samt i tolkning af blodprøver og prøvesvar.

Uddannelsens fokus er at alt for få danskere får spist og levet sundt nok til at holde dem sunde og raske, og så de kan mærke den vitalitet og velvære, som de ønsker. Mange vil gerne, men det lykkes ikke for dem. Langt under halvdelen af alle danskere får nok grøntsager, bær, frugt, fisk, nødder, bælgfrugter og fuldkorn, men alt for mange får til gengæld for mange kalorier, for meget tilsat sukker, for meget af det forkerte fedt og for meget alkohol.

Mindre end en ⅓ af danskerne får nok motion og bevægelse til at give dem den energi og det velvære, som de ønsker og fortjener. Alt for mange danskere vejer for meget og har enten for meget kropsfedt eller fedtet lagret der, hvor det forhaler kroppens processer og bidrager til usundhed og i værste fald sygdom og symptomer. Det drejer sig om ca. 1,3 millioner danskere.

Rigtig mange er forvirrede om, hvad der egentligt er sundt og hvad de skal gøre når det kommer til kost, motion, søvn, afstresning og livsstil. Mange har svært ved at navigere i, hvad der virker og ikke virker af kost, motion og livsstilsændringer og giver derfor op … eller bruger en masse tid og energi på livsstilsændringer, der ikke har den store effekt.

Om sundhedsrådgivning ved Morten K. Schrader

Morten kan hjælpe dig med at blive sund igen, forblive sund eller blive endnu sundere. Din sundhed optimeres gennem læring og rådgivning om kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af bevægelse og motion, afstresning og livsstilsændring for at øge netop din sundhed, uanset om udgangspunktet er sygdom eller at du allerede er sund.
Målet er at fremme sundheden på en måde der virker og som alle kan gennemføre. Fokus er at der er flere veje til sundhed og hvorfor det er vigtigt altid at se på helheden, fremfor kun at fokusere på kost og ernæring eller kun at fokusere på motion eller kun at fokusere på afstresning.
Rådgivningen har ingen unødvendig fanatisme, men fokus på at hjælpe med livsstilsændringer, der er indenfor den enkeltes rækkevidde.

Vi kan hjælpe dig med...

 • Få et afslappet forhold til kost, motion og livsstil
 • Mangel på energi
 • Fordøjelses problemer
 • Vægttab/fedttab
 • Forbygge livsstilssygdomme
 • Forbedre dit søvnmønster
 • Forbedre din sundhed uden afsavn
 • Vejledning til vane ændringer
 • Struktureret forløb med udgangspunkt i din hverdag
 • Mindske smerter
 • Præstere bedre i et sportsligt miljø
T- tallerken

Pris individuelle og pakkeforløb

Sundhedstræet - UMARHO

Kropstræet