Sponsoratale med MG&BK behandlign og forebyggelse af skader i fodbold

MG&BK – forebyggelse af skader fodbold

I MG & BK passer e godt på deres spillere. Derfor er der igangsat initiativ sammen med Middelfart Fysioterapis dygtige fysioterapeut Kasper som har været ude og undervise i forebyggende øvelser for klubbens U17 piger. Klubben tilbyder desuden screening af spillere som er blevet skadet eller overbelastet så de kan komme i gang med den helt rigtige forebyggende træning og specifikke øvelser tilpasset den enkelte spiller.

Vi er yderst positive over vores samarbejde med klubben og ser mange muligheder i kombinationen med forebyggelse og fysioterapi – hvor man som klubbens slogan “starter som lille” også vil kunne drage stor fordel af i den tidlige indsats for skader. I det hele taget er der mange fordele ved tidlig indsats, blandt andre:

  1. Forbedret præstation: Ved at reducere risikoen for skader kan unge fodboldspillere opnå bedre resultater og nyde sporten mere fuldt ud.
  2. Reduceret fravær fra træning og kampe: Med færre skader vil holdet have flere spillere til rådighed, hvilket kan bidrage til et mere konsekvent præstation niveau.
  3. Langvarig sundhed: Ved at inkludere forebyggelsesteknikker tidligt i en fodbolds karriere kan man potentielt mindske risikoen for langvarige helbredsproblemer senere i sportslivet.

 

Andre nyheder: