GLA:D træning – kom igang med det samme!

Vi har på Middelfart Fysioterapi nu løbende optag til det meget populære og effektive GLA:D træning til dig som har gener eller smerter i knæ eller hofte som skyldes artrose. Konceptet er opfundet af Ewa Roos, professor fra Syddansk Universitet og lektor Søren Thorgaard Skou fra Syddansk Universitet og støttes af Gigtforeningen.

I gennemsnit oplever patienterne, at deres livskvalitet stiger med omkring 10 % umiddelbart efter forløbet. Et år efter er den steget til omkring 18 %. Deltagernes smerter reduceres med i gennemsnit 25 %, og forbruget af medicin falder ligesom antallet af sygemeldinger.

Konceptet begynder med undersøgelse, test og individuel introduktion til øvelser. Herefter to gange teoretisk undervisning, før vi træner i 8 uger to gange om ugen. Der er opfølgning og ny test efter tre måneder og opfølgning igen efter 12 måneder. Træningen i GLA:D retter sig mod funktion, styrke, balance og stabilitet. Læs mere her.

Kom hurtigt i gang – kontakt de certificerede GLA:D terapeuter på Middelfart Fysioterapi hvis du har spørgsmål.

Med henvisning fra læge eller sygehus får du tilskud fra sygesikringen, du kan få tilskud fra sygesikringen Danmark og nogle sundheds forsikringer.

Andre nyheder: