Padel Middelfart

Padel Middelfart

Træning er en vigtig del af behandlingen på klinikken. Det kan være genoptræning efter tabt funktion, vedligeholdende træning ved kronisk sygdom eller generel træning for at komme i form. Vi har på klinikken delt vores træningsfaciliteter op i to afdelinger, en træningssal og en sal med træningsmaskiner. I forbindelse med vores træningsfaciliteter er der omklædningsrum, toilet og bad.

“Maskinrummet”

Her trænes styrke og udholdenhed i træningsmaskiner med traditionel vægtbelastning og  maskiner, der giver en jævn luftmodstand. Vi bruger frie vægte, og kabeltårn til specifikke øvelser. Vi har til kredsløbstræning; løbebånd, crosstrainer, romaskine, stepmaskine og kondicykler.

Vi har som noget nyt lavet mindre træningshold i maskinrummet alle hverdage fra 10:00 – 11:00, hvor der i små hold er mulighed for superviseret træning, i dette tidsrum er der lukket for selvtræning.

Træningssalen Her foregår størstedelen af vores holdtræning. Når salen er ledig bruges den til fysioterapeutisk træning og efter aftale af selvtrænere.  I salen findes træningsmåtter, stepbænke, bolde, elastikker, balanceudstyr, vægte, ribbe og andet træningsudstyr.

Træningsfaciliteterne er ud over holdtræning åbent for selvtræning for klinikkens patienter som har et træningsprogram lavet af en fysioterapeut.

Mandag-torsdag 8:00-10:00 og 11:00 – 17:30

Fredag 7.00 – 10:00 og 11:00 – 16.00

MOt2