Den nye NyStep T6 kombineret step- og crossmaskine. Siddende træning til eliten og til den helt svage ti konditionstræning og genoptræning.

Middelfart fysioterapi – nu med den nye NuStep® T6

Vi har fået “en lille ny” – vores nye investering NuStep® T6 som er en kombineret siddende sterp- og crosstrainer. Kan bruges af alle uanset niveau fra den allerførste rehabilitering og genoptræning til dig som vil ramme max-pulsen.

Det er langt fra alle, der har balance, bevægelighed og styrke til at kunne bruge en motionscykel, et løbebånd eller en almindelig crosstrainer. Den amerikansk udviklede NuStep® er en optimal løsning på denne udfordring! Kombinationen af en siddende crosstrainer og stepmaskine skaber tryghed og sikkerhed for patienten med en træningsform, der udfordrer både styrke, puls og krydskoordinering på det rette niveau.

Funktionel og kompenseringsfri træning i en tryg position NuStep® træner kroppen gennem naturlige bevægelser, som styrker både arme, ben, overkrop og ryg. Bevægelsesmønstrene går frem og tilbage – og er ikke cykliske som på en cykel eller alm. crosstrainer. Den variable steplængde sikrer en kompenseringsfri træning, hvor patienten ikke tvinges i yderstillinger. Samtidig kan belastningen i alle bevægelser indstilles, så træningen passer præcis til det aktuelle behov – også hos patienter med manglende eller nedsat funktion. Både for terapeut og patient er det meget tilfredsstillende, at patienterne kan træne sikkert og på egen hånd med NuStep®. Den trygge stilling giver frihed for terapeuten til at kunne iagttage og vejlede – og for patienten betyder det mere træningstid.

Vi har tilbud til vores patienter for at benytte NuStep® i vores trængssal efter en grundig instruktion, som en del af et behandlings- eller rehabiliteringsforløb.

 

Andre nyheder: