Træning i varmtvands bassin gravid

Graviditetstræning i varmtvandsbassin

NYT NYT NYT – Middelfart fysioterapi har nu mulighed for at tilbyde træning i varmtvandsbassin for gravide på Sano i Middelfart.

Træning i varmt vand er ideelt, for dig som er gravid. Vandets opdrift letter belastningen på din krop, så du kan bevæge dig frit samtidig med at varmen hjælper dig, der har tendens til ømhed og smerter i fx ryg eller bækken. Under træningen vil der være fokus på at styrke og afspænde de muskelgrupper, som oftest bliver ømme i løbet af graviditeten, herunder ryg, mave, skuldre og hofter. Flere studier peger på, at motion under graviditeten ikke kun gavne dig, men også dit kommende barn, idet komplikationer før og under fødslen mindskes hos dem, der holder sig i form under deres graviditet.

Holdet henvender sig til gravide i alle trimestre som ikke har komplicerede eller alvorlige komplikationer under graviditeten (er du i tvivl kan du spørge din læge til råds) og kan kombineres med anden motion eller behandling. Træningen varetages af fysioterapeut Nanna D. Urhøj som har mange års erfaring med træning i vand ved aftenskolen Opus Magnum.

8 x træning i bassin for 1050 kroner*

OPSTART 27. MAJ 2024

Kontakt klinikken for tilmelding på: Info@middelfartfysioterapi.dk eller ring til vores kliniktelefon 64.41.02.73

 

 

Andre nyheder: